new-black-logo

Ledig tjänst just nu - Business Controller, Malmö

 

Vill du vara med på en utvecklande tillväxtsresa i ett bolag som står för hållbarhet, ansvar och förändring? Trivs du i en bred övergripande roll där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad? Då är rollen som Business Controller hos Green Furniture Concept något för dig. 


Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Tillsammans med kollegorna ansvarar du för att ekonomifunktionen fungerar väl och utvecklas i överensstämmelse med de behov och krav verksamheten löpande ställer. Rollen är såväl operativ som strategisk och förutom att agera bollplank till organisationen och driva verksamheten framåt ansvarar teamet för:    


Din bakgrund och person
Du trivs i en roll där du verkar både affärsstödjande med ansvar för att aktivt sätta och driva de finansiella strategierna och verktygen som att vara hands-on i det återkommande löpande ekonomiarbetet. 

Vi tror att du är civilekonom och att du i dina tidigare roller som Business Controller och/eller ekonomichef arbetat med processförbättring och anpassat strukturer och rutiner för att möta framtida efterfrågan. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet från såväl mindre som större företag och kan se helheten och flödenas betydelse och inverkan på verksamheten. Erfarenhet av projektbaserad verksamhet är mycket meriterande. Affärssystem och Excel är en naturlig del av din vardag och erfarenhet. 

Du är en engagerad och handlingskraftig person som hugger tag när och där det behövs och som tycker om att arbeta affärsnära. Du sätter din egen agenda, driver framåt, levererar kvalitet och agerar givet verksamhetens bästa på ett nytänkande sätt. Såväl din noggrannhet och struktur som din förmåga att kommunicera och hålla en dialog med många intressenter inom organisationen är av största vikt. Du är en generalist med hög analytisk förmåga som tycker om när det händer mycket och du trivs med en inte alltid helt inrutad vardag. 

Green Furniture Concept erbjuder
En möjlighet att arbeta i en inspirerande, dynamisk och kreativ miljö med högt tempo och nära till beslut där det bjuds möjlighet att aktivt vara med och driva bolaget mot ytterligare tillväxt. Ansvar och självledarskap är viktiga ledord och givet kvalitet och leveranssäkerhet ges du stor frihet i såväl utförandet som upplägget av ditt arbete.  

Information och ansökan 
I denna rekrytering samarbetar Green Furniture Concept med SJR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.  

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.   

Varmt välkommen med din ansökan!

ansök

Nordic

Related